Confirmare plati online cu cardul– schimbari din ianuarie 2021

Confirmare plati online cu cardul– schimbari din ianuarie 2021
Sistemul de tranzactii online va fi mult mai sigur din 2021, necesitand utilizarea a doi factori/ parole pentru a autentifica tranzactiile.
Incepand cu luna ianuarie 2021 Directiva Europeana Revizuita privind serviciile de plata (DSP2) presupune o autorizare mult mai sigura a platii cu cardul online, in vederea reducerii fraudelor din e-commerce prin adaugarea unui filtru de protectie pentru client atunci cand face o plata online cu cardul.
Astfel, in functie de banca la care aveti emis cardul si de modalitatea aleasa pentru securizare, veti avea optiuni de: autentificare si semnare in aplicatia de internet/ mobile banking / e-tocken/ wallet, cod primit prin SMS + parola statica, cod primit prin SMS + amprenta, etc. Astfel, nu mai este suficienta doar introducerea datelor de pe card si a parolei primite pe telefon spre exemplu, ci mai este nevoie de pasul doi.

De la implementarea acetor noi masuri, foarte multi clienti omit pasul doi de autentificare si astfel tranzactia este suspendata. Practic nu vi se retrag banii de pe card, deci comanda nu poate fi procesata.
 

Suport clienti L-V: 11-19.30 S: 10-16

0733515650 contact@jolexpet.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!